Go to Top

12 juni, de nieuwe maan🌛in Tweelingen✨

De nieuwe maan🌛 in Tweelingen✨

Dit is een eclips een zonsverduistering en dit geeft een extra sterke werking.

Een nieuwe maan geeft een nieuwe focus, dynamiek en ontwikkeling aan. Nu valt dat dit keer wel mee, omdat er wat planeten retrograde lopen komt het verleden ook vaak weer even oppoppen.

Je probeert de zaken helder te krijgen, maar dat krijg je nog niet helemaal voor elkaar.
Wat je kunt doen is steeds een stukje uitdenken, op papier zetten, werkzaamheden doen en het dan weer even los te laten om ontspanning te zoeken. Dat werkt nu veel beter, dus liever niets forceren als het anders loopt dan gepland. Wat afstand nemen van… houdt de geest ook scherp. Emoties kunnen de blik vertroebelen. Gevoel en emoties maken creatief en kunstzinnig, dus leef je daarin uit.

Je hebt wel behoefte om ergens in te geloven en op te vertrouwen, dat kan ook, zolang je ook objectief/reĂŤel blijft. Aan de andere kant laat ook niet alles zich verklaren, laat het gewoon zijn… zonder er een verhaal aan te koppelen. Zoek die middenweg tussen visie en realiteit.

Tweeling energie maakt nieuwsgierig, leergierig en onderzoekend, zo blijf jij je ontwikkelen. Hou het verder lekker simpel, het leven is al ingewikkeld genoeg.

Het is ook tijd om een inhaalslag te maken wat gezelligheid betreft. Trek je zomeroutfit aan en ga er even lekker op uit. Een hapje en een drankje doen een mens goed. Zoek ook je oude bekenden eens op, je hebt vast veel bij te praten.

💜Armande