Go to Top

Jij in juni✨algemene maandhoroscoop

Jij in juni✨

Algemene maandhoroscoop voor de maand juni (scrol naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

In het begin van de maand ben je hulpvaardig, zorgzaam en over het algemeen mild gestemd.

De nieuwe maan van de 10e is een eclips, een zonsverduistering en vraagt om een evenwicht tussen je denken en je voelen.

Halverwege de maand komt er een krachtige en levendige energie die zelfbewust maakt.


Tegen het einde van de maand komen de zaken weer wat op gang, nadat er wel het een en ander in de soep kon lopen door miscommunicatie en verstoringen.

Zet bij de volle maan van de 24e je grenzen, zo blijf je dichter bij jezelf.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Watertekens

Kreeft, in het begin van de maand richt jij de pijlen op de toekomst, je hebt interesse in reizen, ontplooiing en spiritualiteit. Je wilt ook meer jezelf kunnen zijn. Je kunt wel wat overprikkelt raken en teveel piekeren, haal de druk er maar af.
Halverwege de maand krijgt je zelfvertrouwen een boost, jij bent je bewust van je talenten en ook anderen zien dit.
Tegen het einde van de maand ben je op de ander gericht en merk je dat je planning weer beter verloopt, zodoende pak je de draad weer op van waar je begin juni gebleven was.

Schorpioen, in het begin van de maand richt jij je op je persoonlijke ontwikkeling en interesses, me-time staat voorop. Je bekijkt hoe je contacten en communicatie verlopen, zodoende doe je veel inzichten op.
Halverwege de maand laat jij zien wat je waard bent, zeker sociaal/maatschappelijk en wat je werk betreft. Je neemt de touwtjes weer in handen.
Tegen het einde van de maand zoek jij inhoud en een klik in je contacten, daarom wil je wat keuzes maken, zodat dit beter bij je aansluit.

Vissen, in het begin van de maand heb je een goed gevoel over jezelf, je weet echt wel wat je waard bent en te bieden hebt. Je thuis heeft je aandacht en je richt je op je naasten/fam/vrienden. Ook kunnen er wat afwikkelingen spelen of er liggen nog wat klussen op je te wachten.
Halverwege de maand richt jij je weer meer op je werk/dagelijkse bezigheden en maak je tevens tijd vrij voor actie als plezier.
Tegen het einde van de maand komen thuis de zaken weer op de rit. Op het sociaal maatschappelijk/maatschappelijke vlak hak jij wat knopen door.

Luchttekens

Tweelingen, in het begin van de maand wil jij in je werkzaamheden/samenleving meer van je talenten inbrengen en ben je hier ook gevoelsmatig op afgestemd. Je wilt je ideeën toe gaan passen, maar je hebt deze nog niet helemaal duidelijk voor jezelf.
Halverwege de maand treed je de ander vol zelfvertrouwen tegemoet en ben je communicatief doortastend en adrem.
Tegen het einde van de maand zet jij voor je werkzaamheden wat puntjes op de i en je neemt ook de financieren weer eens door. Men doet graag een beroep op je, omdat je effectief en doordacht kunt handelen. Je hebt nu je plannen van het begin van deze maand helder en gaat hier dan ook vorm aan geven.

Weegschaal, in het begin van de maand kom je voor je werk en sociaal/maatschappelijk met goede tips voor gezamenlijke projecten en een fijne sfeer. Je moet er nog wel de juiste afstemming voor vinden, dus brainstormen maar. Je hebt oren naar een reisje/trip, al verloopt de planning nog niet soepel.
Halverwege de maand ben jij sociaal gezien van de partij, blijf niet thuiszitten maar zoek wat actie en plezier.
Tegen het einde van de maand loopt alles weer veel beter en ga je ook voor dat uitje/trip. Thuis pak je wat klusjes op om ruimte en sfeer te creëren, ook stop je energie in een goede onderlinge verstandhouding.

Waterman, in het begin van de maand ben jij behulpzaam/liefdevol en wil je iets kunnen betekenen voor anderen. Toch ben je ook in de weer met je eigen projecten en regeldingetjes, dus hou wel het overzicht in dit alles. Creatieve bezigheden kunnen je nu erg aanspreken.
Halverwege de maand zoek je wat vertier en actie met je relatie/vrienden, even een andere dynamiek doet je goed.
Tegen het einde van de maand is het me-time, je neemt wat gas terug nemen en zoekt ontspanning, je krijgt weer een beter overzicht in je regeldingetjes en afspraken.

Vuurtekens

Ram, in het begin van de maand zoek je ontspanning en kunnen zowel de natuur als je thuis je toevluchtsoord zijn. Daarop volgend komen er veel berichten op je af, je heb afspraken en wat drukte om je heen. Zoek wel op tijd ontspanning, want het loopt toch allemaal anders dan gepland.
Halverwege de maand is het tijd voor jouw eigen projecten, hobby en vrijetijdsbesteding. Even een terrasje pakken en jezelf op monteren horen daar ook bij.
Tegen het einde van de maand loopt het op je werk weer lekker en komt er meer duidelijkheid in de berichtgeving en over de afspraken.

Leeuw, in het begin van de maand dompel jij je even onder in je eigen wereld, je stemt je af op je gevoel. Al snel roept het gezelschap je op voor wat vertier. Liever niet teveel drukte voor jou, zorg voor een goede balans, want je vindt die afstemming op je binnenwereld zo fijn.
Halverwege de maand sta jij volop in het zonnetje en ben je actiever, je laat je gelden en doet wat er gedaan moet worden.
Tegen het einde van de maand kom je op je werk goed voor de dag, zowel door je inzet als je empathisch vermogen. Sociaal ben je nu graag van de partij.

Boogschutter, in het begin van de maand creëer je thuis graag een gemoedelijke sfeer en ben je op je naasten gericht. Ook anderen vragen jouw aandacht, je hebt veel te bespreken al komt het nog niet direct tot iets concreets.
Halverwege de maand wil jij er hoognodig eens even uit voor wat actie, maar ook om je hoofd leeg te maken.
Tegen het einde van de maand richt jij je op je doelen, daarin speelt het thuisfront ook een belangrijke rol. Wil jij soms een investering doen voor je huis, of vanuit huis werken? De ideeën van eerder deze maand krijgen nu meer vorm.

Aardetekens

Stier, in het begin van de maand zoek jij contact met vriendelijke en inspirerende mensen. Je bent aan het onderzoeken hoe jij je talenten op de kaart kunt zetten en of je hier iets extra’s mee kunt verdienen. Je tast ook af of men open staat voor jouw hernieuwde visie.
Halverwege de maand gaat de aandacht naar het thuisfront en je privésfeer. Je wilt wat meer genieten, een terrasje pakken, het thuis sfeervol maken of extra ruimte creëren.
Tegen het einde van de maand richt jij je op je toekomst en je dromen, je bekijkt het wel van de realistische kant en dat is juist goed.

Maagd, in het begin van de maand zoek jij de gezelligheid en men ziet je graag. Je brainstormt wat over gezamenlijke uitjes. Voor je werk maak je een planning, daarin is het nog wel wachten op alle info, verderop de maand kun je weer door.
Halverwege de maand heb je behoefte aan vrije tijd en vertier, je wilt gewoon je gang kunnen gaan. Neem dus even vrij, als dat kan.
Tegen het einde van de maand richt jij je op je projecten en persoonlijke wensen, ook wat je werkzaamheden betreft.

Steenbok, in het begin van de maand heb je interesse in spiritualiteit en doet graag nieuwe indrukken op. Je kunt een boek willen lezen of iets op YouTube volgen. Je bent behulpzaam en liefdevol naar de ander toe. Wat je bezigheden betreft ben je een bezige bij en doet van alles tegelijk. Zoek wel op tijd ontspanning en geniet.
Halverwege de maand wordt jij je bewust van waar je nog meer je plek in kunt nemen en waar je grenzen liggen. Goed zo, dan kun je dit meteen aanpakken.
Tegen het einde van de maand ben je tevreden over jezelf en milder naar je omgeving. Wat je werk/bezigheden betreft zet je nog even de puntjes op die i.

Fijne maand 💙Armande