Go to Top

26 mei, de volle maan 🌝 in Boogschutter ✨hartswijsheid

De volle maan 🌝 in Boogschutter ✨hartswijsheid

Dit is een eclips een maansverduistering en tevens een supermaan en daardoor intenser.

De energie rondom deze volle maan wil dat je iets achter je laat of herziet. Het is belangrijk voor je ontwikkeling dat je onderzoekt of je visie nog klopt voor jezelf en wat je toe kunt laten aan nieuwe inzichten. Je gevoel/hartswijsheid wil gehoord worden, dat brengt innerlijke rust. Teveel denken maakt onzeker en wiebelig. Ook grote denkers kregen vaak een spontaan inzicht als ze alles weer even los lieten.

Op het spirituele vlak ontstaan vaak overtuigingen, je leert iets op een cursus/workshop/boek maar vertrouwt je eigen intuïtie niet meer. Bedenk dat alles dat van buiten komt, alleen een toevoeging/herinnering/herkenning is om jouw eigen innerlijke wijsheid te activeren. Stel je dus open voor een ruimere blik, dan komen de inzichten je nu als vallende sterren tegemoet.

Gebruik je ratio wel voor zaken waar dit nodig is, zoals administratie e.a. want dat werkt juist heel goed, het verstand is er voor zaken van het verstand.Het is juist dat we bij zaken van het verstand, de intuitie en het gevoel er doorheen gooien en bij gevoelszaken het verstand LOL, dat schiet natuurlijk niet op.

Discussiëren is nu ook lastig, want niet alles laat zich zien en kan dus niet verwoord worden en dan krijg je een discussie om het discussiëren.

Een gedicht of lied zegt je vaak veel meer, omdat het tot je verbeelding spreekt en je in het hart raakt. Het lukt je ook al veel beter je gevoel/hartswijsheid te volgen, merk je?

Meditatie/groepstips

✨probeer een eenvoudige oefening of meditatie die je op je gevoel af laat stemmen en het piekeren tot bedaren brengt.

✨vorm je tijdens een meditatie een beeld van een nogal vaste overtuiging, zet deze dan in gedachten op een briefje en laat dit met een ballon oprijzen. Kijk eens wat er nu gebeurt…

Wordt je onzeker? dan wil je ratio de controle.

Of lucht het op?

❤️Armande