Go to Top

Jij in de maand mei✨algemene maandhoroscoop

Jij in de maand mei✨

Algemene maandhoroscoop voor de maand mei (scrol naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

In het begin van de maand ben je meer op je gevoelens afgestemd en dit is waar je ook meer naar toe wilt de komende tijd er was ook teveel aan mentale energie.

De nieuwe maan van de 11e geeft een extra zetje om goed voor jezelf je welbevinden en je financiën te zorgen. Waar gaat het om, wat is belangrijk voor jouw gevoel van veiligheid, comfort, voedsel.

Tegen het einde van de maand zoek jij je bekenden graag weer eens op en om bij te praten.

De volle maan van de 26e geeft reislust en dynamiek, maakt optimistischer, alsof je een inhaalslag wilt maken. Je laat ook de impact van de gebeurtenissen van de afgelopen tijd op je inwerken.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Aardetekens

Stier, in het begin van de maand ben je sociaal en betrokken, al moeten de contacten wel vertrouwt voor je voelen. Je richt je op je persoonlijke ontplooiing en wensen, zoekt nieuwe inspiratie en deelt graag je visie.
Halverwege de maand richt jij de aandacht op je werk/financiën en zet je beste beentje voor. Je kijkt waar je veranderingen aan wilt brengen en wat je uit wilt bouwen.
Tegen het einde van de maand krijg je meer duidelijk over deze aanpassingen en zet jij je talenten daarvoor in. Je zou wat meer een coachende rol willen vervullen. Financieel kun je een meevaller hebben.

Maagd, in het begin van de maand heb je steeds meer behoefte aan een meer persoonlijke sfeer met je relatie/vrienden/kennissen.
Halverwege de maand kijk je hoe de samenwerking in je werk/bezigheden effectiever kan verlopen, je draagt goede en bruikbare tips aan. Je hebt een goed overzicht en een heldere kijk op situaties, je straalt rust en wijsheid op anderen uit.
Tegen het einde van de maand werk je deze tips verder uit en neem je ook even wat gas terug. Het is tijd voor om even lekker een dagje vrij te nemen. Je richt je positief op je eigen ontplooiing en persoonlijke wensen.

Steenbok, in het begin van de maand ben je op de ander gericht en streef je ook naar die gevoelsmatige klik met de ander. De verstandelijke/mentale insteek laat je wat achter je, want je merkt dat intuïtieve/kant enorm toeneemt. Je maakt tijd vrij voor je persoonlijke ontwikkeling/hobby’s.
Halverwege de maand neem je in je werk/bezigheden wat achterstallige papierwerk door. Je communicatie skills nemen toe en je gaat hierin ook steeds ,meer voor jezelf staan.
Tegen het einde van de maand heb je graag wat vrije tijd om je in interessante onderwerpen te verdiepen en de natuur in te gaan, Je vrienden en collega’s kunnen een beroep op jouw creativiteit/wijsheid en inzichten doen. Let in je enthousiasme wel op je grenzen.

Watertekens

Kreeft, in het begin van de maand richt jij je op je persoonlijke ontwikkeling/ontplooiing en daarbij laat jij je ook gelden. Je zit vol nieuwe ideeën en je intuïtie is sterk. Jij laat deze kanten ook steeds meer toe. Je zoekt ook de gezelligheid met een hapje en een drankje.
Halverwege de maand regel jij wat financiële en praktische zaken, je probeert alles passend te krijgen, pieker er maar niet teveel over, zet gewoon je stappen. Uiteindelijk loopt het toch vaak anders dan gepland.
Tegen het einde van de maand ben je positief gestemd over je werkzaamheden/bezigheden en werk je deze verder uit, je creatieve ideeën komen je hierin goed van pas.

Schorpioen, in het begin van de maand doe je vooral gevoelsmatig nieuwe inzichten op, je volgt gewoon de stroom. Je zoekt de aangename kanten van het leven op, het liefst met goed gezelschap. Complexiteit is nu niet aan jou besteed. Halverwege de maand toon jij je zachter dan men van je gewend is. Je wilt tijd vrij maken voor je liefhebberijen. Je neemt ook je financiën door, want je wilt thuis wat veranderingen doorvoeren.Tegen het einde van de maand koop je graag iets moois, je kunt hier wel wat over dubben in verband met andere uitgaven. Verder ben je reislustig en avontuurlijk.

Vissen, in het begin van de maand heb je graag fijne en gemoedelijk contacten. Gezelligheid en een goede sfeer staan voorop. Je hebt ook wat tijd nodig voor je persoonlijke projecten en hobby.
Halverwege de maand sta jij in de picture, men ziet je talenten en invloed, dat doet je goed. Je bent enorm gegroeid in je zijn. Thuis wil je wat kleine, maar voor jou belangrijke aanpassingen doorvoeren, zo kun jij weer beter uit de voeten. Tegen het einde van de maand zet jij hierin nog wat puntjes op de i, dan kun je daarna de pijlen weer op je doelen en werk richten.

Luchttekens

Tweelingen, in het begin van de maand ben je wat meer op je eigen leven en welbevinden gericht. Je handelt ook naar je eigen inzichten, wat vind jij er zelf van.
Halverwege de maand zet jij lijnen uit voor de toekomst en je checkt deze meteen even op hun effectiviteit. Je kijk op het leven is de afgelopen tijd erg verandert en dit laat je even goed tot je doordringen. Voor je werk/sociaal/maatschappelijk wil jij het over een andere boeg gaan gooien, je wilt je creativiteit kwijt kunnen, nieuwe inspiratie vinden en je blijven ontwikkelen en ontplooien.
Tegen het einde van de maand ben je op de ander gericht en zoek je wat vertier, je gaat graag om met iemand met een positieve en ruime kijk op het leven.

Weegschaal, in het begin van de maand doen er zich op je werk/bezigheden mooie kansen voor om er iets meer van je persoonlijke wensen in kwijt te kunnen. Je wilt graag wat meer echt contact in je werk leggen.
Halverwege de maand is het tijd voor een uitje en om iets leuks voor jezelf te gaan doen. Je wilt je zinnen verzetten en ontmoet graag nieuwe mensen en staat open voor een nieuwe zienswijze.
Tegen het einde van de maand heb je graag contact met mensen met een positieve inslag om je ideeën voor de toekomst eens mee door te nemen.

Waterman, in het begin van de maand merk je dat je een positief gevoel over jezelf hebt en dit geeft meteen meer zelfvertrouwen. Je zit wat minder in je ratio en ook voor je werkzaamheden ga je mee in de stroom.
Halverwege de maand zet jij je jezelf op de kaart en ben je ook in de weer met je eigen projecten. Je trekt hiervoor de juiste personen aan.
Tegen het einde van de maand neem je even wat gas terug en wil je erop uit om leuke mensen te ontmoeten en nieuwe inspiratie op te doen. Je kunt bijv. naar een bijeenkomst gaan of je bezoekt een natuurgebied/krachtplaats.

Vuurtekens

Ram, in het begin van de maand ben jij je bewuster van jezelf, een goed moment om na te denken over wat je wilt en waar je voor staat. Je hebt behoefte aan rust en spiritualiteit, een reis naar verre oorden kan je aandacht trekken. Thuis ben je druk in de weer met je naasten of met wat klusjes.
Halverwege de maand ben je communicatief en kun je goede deals sluiten. In vriendschap en relatie kom je ook tot fijne gesprekken. Heb je nog iets door te praten dan is dat een goede periode.
Tegen het einde van de maand wil jij je grenzen verleggen en trek je er graag op uit op zoek naar vertier en nieuwe indrukken/inspiratie. Het liefst samen met aangenaam gezelschap.

Leeuw, in het begin van de maand doe jij het graag rustig aan en richt jij je meer op de gevoelskanten van het leven. Op je werk zoek je naar structuur, zodat alles prettig kan verlopen.
Halverwege de maand heb jij graag een goed gesprek met mensen die onderhoudend zijn en een interessante kijk op alles hebben. In samenwerking kom je tot goede compromissen.
Tegen het einde van de maand is het tijd om je vleugels uit te slaan en je samen met anderen op jouw doelen te kunnen richten. Je praat bij met oude bekenden en geniet graag van het voorjaar.

Boogschutter, in het begin van de maand wil jij je werkzaamheden rustig laten verlopen en zoek je vooral naar wat sfeer op je werk. Je bent op de ander gericht en luistert daarbij meer naar je gevoel. Je maakt toekplannen met je naasten om je woning uit te breiden of weer te gaan reizen.
Halverwege de maand spreek je graag je gezamenlijke ideeën door. Je kunt nu goede deals sluiten met personen waarbij jullie veel aan elkaar kunnen hebben.
Tegen het einde van de maand sta jij in het middelpunt van de belangstelling en neem je het voortouw voor gezamenlijke projecten, alsook voor wat gezellige uitstapjes.

Fijne maand 💚Armande