Go to Top

9 februari, de volle maan in Leeuw 🌝 zelfverzekerd, krachtig en positief✨

De volle maan in Leeuw đŸŒ zelfverzekerd, krachtig en positief✨

De energie naar deze volle maan heeft dynamiek en is idealistisch en vooruitstrevend. Het is goed jezelf eens voorop te zetten! Kies nu voor de omgang met positieve mensen om de boost van deze volle maan vast te houden.

Je voelt wel dat je nog ergens doorheen moet breken en je wat weerstand ontmoet. Daar waar je steeds maar weer water naar de zee moet dragen kun je beter oefenen met loslaten. Ga jezelf niet naar beneden halen om anderen te behagen en jezelf te verliezen in deze.

Je bent nu meer gevoelsmatig op anderen afgestemd en dat is goed, het denken zit vaak in de weg en piekeren versterkt dit. De volle maan schijnt op dat wat je nog onder ogen mag zien en waar je positiever over jezelf mag denken. Deze gevoelens en inzichten kunnen zich ook vrij plots aan je opdringen, vooral als je er eerst geen aandacht aan hebt geschonken.
Waar kun je bij deze volle maan extra aandacht aan schenken:

Waar wordt je blij van?

Waar bloei jij door op?

Hoe zit het met je zelfvertrouwen?

Kun je het denken/piekeren tot bedaren brengen?

Je kunt proberen je enthousiaste ideeĂŤn en dromen in een praktische vorm te gieten, dat zou mooi zijn. Vergeet dat stukje realisme niet, maar laat het ook de pret niet drukken.
Kijk eens of je nieuwe inspiratie op kunt doen. Probeer je te uiten en je innerlijk kind de ruimte te geven. Kortom laat je zonnetje over je leven schijnen ook al zit er een wolk voor. Kies voor wat actie, volg je hart en zet gewoon een stap.

Meditatie/groepstips

✨doe eens een meditatie of oefening die je helpt onzekerheden om te zetten naar meer vertrouwen en zelfvertrouwen. Je mag er zijn.

✨probeer kwetsbaarheden op te sporen en deze te overwinnen en om te vormen naar kracht en moed.

✨doe een oefening om de gedachten tot bedaren te brengen, waardoor de intuïtie kan stromen.

✨alle meditaties die met licht, kleur en de kracht van de zon werken zijn nu heel heilzaam.

♥️ Armande