Go to Top

Jij in februari✨algemene maandhoroscoop

Jij in februari✨

Algemene maandhoroscoop voor de maand februari (scrol naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

De volle maan van de 9e is positief en enthousiast, je zelfvertrouwen kan hierdoor toenemen. Leef van binnenuit, laat je hart spreken.

Halverwege de maand ga jij je denken wat loslaten en meer naar je intuïtie en gevoel luisteren. Er zijn veel onduidelijkheden in interactie en communicatie, daarom kun je beter tussen de regels door lezen.

De nieuwe maan van de 23e is heel gevoelsmatig en wekt je interesse voor creativiteit, spiritualiteit en verbinding.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Watertekens,

Kreeft, in het begin van de maand hebben je financiën en je persoonlijke ontwikkeling je aandacht. Laat op je werk maar zien wat je waard bent en leg je plannen voor de toekomst daarin op tafel. Halverwege de maand ga je anders over bepaalde situaties denken, ervaringen werken op je in. Je doet nieuwe inzichten op en kunt interesse in spiritualiteit hebben, dit houdt nog even aan. Tegen het einde van de maand ben je op je medemens gericht en luister je naar hun problematiek. Je weet steeds beter wie jou begrijpen en wie bij jou aansluiten. Je spreekt relationeel je verwachtingen uit, je kunt je geïrriteerd voelen als de ander niet mee werkt.

Schorpioen, in het begin van de maand ben je druk met je werk, je bent daarin een echte inspiratiebron voor anderen vanwege je enthousiasme en je goede ideeën. Laat vooral van je horen. Halverwege de maand wil je kunnen ontspannen en maak je tijd voor je liefhebberijen. Creatieve bezigheden doen je nu goed. Tegen het einde van de maand ga je door op deze ingeslagen weg. Door te ontspannen en je hartenwensen te volgen bloei je op. Je hebt behoefte aan vrije tijd en ruimte voor jezelf, ook op het thuisfront. Ga er maar eens even lekker tussenuit. Je bent onderzoekend en observerend, ook in communicatie.

Vissen, in het begin van de maand richt jij je volop op je werk/carrière en je toekomstplannen. Je treedt naar voren en dit kan je spontaan iets positiefs opleveren. Halverwege de maand maak je even pas op de plaats, want je bent aan het veranderen. Je wilt je gevoelskant en je spiritualiteit meer gaan ontwikkelen en jezelf kunnen zijn. Tegen het einde van de maand zet dit nog meer door en kom je
hier ook meer vooruit. Je durft jezelf op de voorgrond te zetten, dat doet je goed. Je zet je in voor je idealen en wilt je hiervoor ook onder de mensen begeven.

Luchttekens

Tweelingen, een mooie start van deze maand voor jou met leuke en dynamische contacten. Je hebt genoeg te bespreken, vooral over je plannen voor dit jaar. Relationeel/vriendschappelijk een periode om samen iets leuks te ondernemen. Halverwege de maand maak jij wat je werk/carrière betreft de balans op. Je wilt wat aanpassingen doen, maar bent er nog niet over uit hoe en wat, laat je gevoel hierbij spreken. Neem ook eens een dag vrij om te relaxen. Tegen het einde van de maand ben jij je al meer bewust waar het bovenstaande hem nou in zit en ga je dit aanpassen. De tweede helft van maart zet je de veranderingen door.

Weegschaal, sociaal gezien ben je van de partij en heb je een positieve effect op anderen, want je houdt de swung erin. Je zet je graag in voor gemeenschappelijke idealen. Halverwege de maand kunnen er misverstanden zijn, door onduidelijke communicatie, vooral op je werk. Neem eens een dag vrij om even te ontspannen. Tegen het einde van de maand loopt het al beter, mede omdat je meer op je gevoel afgaat en dit je meer duidelijkheid geeft. Je bent hulpvaardig en zet je voor anderen in, maar pak wel op tijd je rust. De aandacht gaat uit naar het thuisfront en wat je daar nog op wilt pakken.

Waterman, in het begin van de maand ben je sterk op de ander gericht. Je komt ook krachtige personen tegen, maar je laat je gelden. Je wilt namelijk je mening geven en voelt je hierin zelfverzekerd. Halverwege de maand moet je even bijkomen en nog wat puntjes op de i zetten in lopende projecten. Je komt hierin onduidelijkheden tegen, luister naar je intuïtie, daarmee vind je de antwoorden op je vragen. Tegen het einde van de maand heb je hierin weer meer duidelijk gekregen. Je trekt trek je even wat terug, vanwege de chaos die je in de buitenwereld hebt ontmoet. Zoek inspiratie zo laad jij je ook weer op.

Vuurtekens

Ram, in het begin van de maand ben je heel dynamisch en avontuurlijk, van daaruit ga je graag een nieuwe uitdaging aan. Even geen verplichtingen voor jou, je wilt bruisen en daar hoort vrije tijd bij. Je zet je volop in voor wat jouw hart beroerd en wat jij uit wilt dragen. Halverwege de maand slaat dit wat om en zoek je de rust en ontspanning, men kan je even niet volgen, maar dat hoeft ook niet. Wel heb je een tevreden gevoel over jezelf en wil je ook echt even dingen voor jezelf doen. Tegen het einde van de maand laad jij je weer op door te ontspannen, ook spiritualiteit heeft je aandacht. Je maakt nieuwe plannen voor je werkzame leven.

Leeuw, in het begin van de maand is het goed jezelf centraal te zetten, als jij je goed voelt dan straal je als een zon. Doe ook dingen die je blij maken, zoals je richten op je wensen voor de toekomst. Welke plannen liggen nog op stapel waarbij jij jezelf volledig kunt ontplooien. Halverwege de maand ben je op de ander gericht, maar je kunt je al snel vermoeid voelen, kijk eens of de ander energie bij je tapt. Neem je financiën nog eens rustig door en kijk of je een aanpassing wilt doen. Tegen het einde van de maand ga je graag om met mensen waarbij je die gevoelsklik hebt en heb je graag een goed gesprek. Spiritualiteit en andere interessante onderwerpen spreken je nu erg aan.

Boogschutter, jij wilt er nodig eens tussen uit en om je grenzen te verleggen, het liefst ga je naar zonnige oorden, maar een plek in de buurt waar je blij wordt kan natuurlijk ook. Je hebt graag positieve mensen om je heen en je geeft anderen graag tips en adviezen. Halverwege de maand moet je thuis even wat recht breien, wat is er blijven liggen dat nog wat aandacht van je vraagt, pak dit maar op. Tegen het einde van de maand ben je veel positiever gestemd over je thuissituatie en nodig je graag je naasten uit. Je hebt behoefte om lekker te chillen bij een goede film/muziek of kruipt met een boek op de bank.

Aardetekens

Stier, jij staat je naasten positief ter zijde, je bent hun steun en toeverlaat, ze hebben je aandacht. Je hebt zelfvertrouwen en blijft dicht bij jezelf. Thuis wil je de boel opfleuren en positieve veranderingen aanbrengen. Sociaal/maatschappelijk wil jij even rustig bekijken wie en wat er goed bij jou aansluit. Je idealen en opgedane ervaringen/inzichten maken dat jij voor de toekomst andere wegen wilt gaan bewandelen. Tegen het einde van de maand weet je zeker dat je die nieuwe koers gaat varen en hier borduur jij vanaf half maart verder op door. Je maakt er nu alvast een planning voor.

Maagd, in het begin van de maand kijk je terug kunt op alles waarbij jij je grenzen hebt weten te verleggen, je hebt hier een tevreden gevoel over. Thuis kun je een vrolijke noot aanbrengen en mensen uitnodigen voor een exotische maaltijd. Je wilt nu ook wat relaxen en dicht bij jezelf blijven. Halverwege de maand hebben de liefde/vriendschappen je aandacht. Je kijkt of die klik er is, pieker er maar niet teveel over, want er kan wat miscommunicatie zijn. Tegen het einde van de maand jaag jij je hartenwensen na en maakt hier nieuwe plannen voor. Je kunt ook op de romantische tour gaan.

Steenbok, in het begin van de maand werk jouw intuïtie uitstekend en hier heb je ook vertrouwen in. Je hebt je onzekerheden aangepakt en dit gaat zijn vruchten afwerpen, zie wel onder ogen wat zich wil laten zien. De tweede helft van de maand zoek je wat ontspanning, leest een fijn boek of luistert graag naar mooie muziek. In contacten/gesprekken is het goed wat meer alert te zijn en op signalen te letten i.v.m. tegengestelde belangen en misverstanden. Teveel in je denken zitten leidt je alleen maar af van de onderliggende essentie, daarom vertrouw je steeds meer op je intuïtie. Jij gaat staan voor wie je bent en je staat stevig Steenbok.

Fijne maand ♥️ Armande