Go to Top

Jij in januari, happy new year✨algemene maandhoroscoop

Jij in januari, happy new year✨

Algemene maandhoroscoop voor de maand januari (scrol naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

In het begin van deze maand kunnen er goede gesprekken plaats vinden en je kunt nu ook je intenties voor het nieuwe jaar zetten, dit staat gunstig.

Bij de volle maan van de 10e voel je dat je aan de vooravond van belangrijke besluiten staat en dat maakt je emotioneel. Blijf praktisch dit kan je bij deze emoties helpen.

De 12e raken twee intense planeten elkaar aan, dit stuurt je richting besluiten en doorbraken waar je al langere tijd naar toegewerkt hebt en 2020 verder vorm krijgen.

De nieuwe maan van de 24e geeft weer lucht en vernieuwing, je bent moe van alle de intensiteit, doorbreek de sleur maar eens. Leg jezelf nu vooral even geen verplichtingen op.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Aardetekens

Stier, de eerste helft van de maand maak jij plannen voor de toekomst. Je wilt je visie uitdragen, je gevoel volgen en ook dicht bij jezelf blijven. Je focust op de gewenste veranderingen en kunt er ook een supervisor of coach over spreken. De tweede helft van de maand gaat de aandacht naar je werk/carrière en het sociaal/ maatschappelijke vlak. Je zoekt hierin naar een nieuwe manier van doen, die beter bij je aansluit. Je gaat graag met inspirerende mensen om, die jou motiveren en een positieve feedback kunnen geven, geen gezeur voor jou. Financieel is het goed om een plan te maken zodat je die nieuwe koers kunt gaan varen.

Maagd, de eerste helft van de maand, kijk je of je serieus iets op kunt bouwen wat je hartenwensen en persoonlijke ontwikkeling betreft, maar het kan ook om de liefde gaan. Je wilt van gedachten wisselen met de anderen en iets doorpraten, het kan wat gevoelig liggen, maar ga het maar aan. Je volgt je visie en streeft je idealen na, omdat jij je graag wilt blijven ontwikkelen, jij wilt geen stilstand maar actie. De tweede helft van de maand wil je op je werk wat veranderingen doorvoeren en je maakt anderen deelgenoot van je plannen. Relationeel/vriendschappelijk bloeit het contact op. Je bent wel wat ongeduldig en dan ben je vaak wat idealistisch, laat alles ook even op je inwerken.

Steenbok, de eerste helft van de maand ga jij met behoorlijke kracht voor jezelf staan, je weet wat je wilt. Emotioneel word je ook getest in hoeverre je bij jezelf kunt blijven of jij je uit het lood laat slaan. De tweede helft van de maand verloopt
rustiger, maar je moet wel even bijkomen, want het begon nogal intens. Je wilt je nu vrij voelen en komt met inventieve, originele ideeën aandraven. Je bent creatief en liefdevol en helpt anderen graag op weg. Cijfer je teveel niet weg Steenbok.

Watertekens,

Kreeft, relationeel/vriendschappelijk is dit een belangrijke periode voor je. Je kijkt hoe je verder wilt en of jullie de gemaakte afspraken/verwachtingen waar kunnen maken. Hoe zit het gevoelsmatig met je relatie en of vriendschap en samenwerking. Je gaat een gesprek aan of je samen meer op 1 lijn kunt komen. De tweede helft van de maand heb je vrijheid en ruimte nodig, ook vanwege de intensiteit begin januari. Je bezoekt nu o.a. graag evenementen/workshops en andere opties die jou inspiratie kunnen geven, dit mede voor je werkzaamheden. Je wilt snel weer voorwaarts, maar laat sommige dingen ook maar even op zijn beloop.

Schorpioen, in contacten en met je afspraken ben je duidelijk, want je hebt bepaalde besluiten genomen. Die grenzen wilde je al zo vaak aangeven en nu zet je door. Trek er ook even lekker op uit, dit helpt je om je gevoelens een plek te geven. Relationeel/vriendschappelijk ga je door op de ingeslagen weg, gezelligheid en groei staan nu voorop. De tweede helft van de maand wil je thuis wat veranderingen doorvoeren, wil je verbouwen of verhuizen? Je bent liefdevol, geïnspireerd en wilt weg kunnen dromen, mediteren of zoekt andere vorm van ontspanning,

Vissen, jij maakt goede afspraken, bent zowel vernieuwend als to the point. Je kunt steun verwachten van je netwerk en staat open voor hun denkwijze en tips. Je hebt nog iets te regelen waar je wel wat tegen aan hikt, het is van belang door te zetten omdat het noodzakelijk is voor het vorm geven van je wensen. Als je tegen de mening van anderen aanloopt, kijk dan naar het nut van de opmerking en laat het anders van je afglijden. De tweede helft van de maand wil jij je vrij voelen en even geen verplichtingen aangaan. Je intuïtie is sterk en dit valt ook anderen op. Je bent bereidwillig naar anderen, maar wilt ook zelf je slag slaan, zeker beroepsmatig.

Luchttekens

Tweelingen, jij kunt goede gesprekken hebben over de doorvoer van je plannen die al langer op stapel lagen. Dit kan verband houden met je financiën en gezamenlijke ondernemingen, het is belangrijk om ook maar je gevoel te luisteren. De tweede helft van de maand lokt het avontuur, je bent op zoek naar nieuwe inspiratie, waarbij je tevens nieuwe inzichten op doet. Je staat open voor samenwerking, om samen met de ander een ideaal neer te gaan zetten. Jullie gaan als een speer maar er zijn nog wat onduidelijkheden die om wat geduld vragen.

Weegschaal, je hebt iets door te praten met het thuisfront en dat gaat goed je goed af, het kan over een investering gaan. Je werkzaamheden en de aandacht voor het thuisfront kunnen wel wat lastig te combineren zijn. Heeft men wel oog voor wat er in jou omgaat? laat anders even van je horen. De tweede helft van de maand ga je graag je eigen gang, je hebt ruimte en vertier nodig, zo kun je patronen doorbreken. Op je werk kunnen er nieuwe plannen doorgevoerd worden, de communicatie hierover is nogal vaag, laat dit maar even voor wat het is, dat komt nog.

Waterman, jij blijft het liefst dicht bij jezelf. Jij mag jezelf zijn en er je eigen originele ideeën op na houden, dit is belangrijk voor je emotionele welbevinden. Laat alles maar eens rustig op je inwerken en neem je tijd. De tweede helft van de maand draait het om jou en treed je weer meer naar buiten, je hebt jezelf weer hervonden. Je zoekt je vrienden en kennissen graag op en bent sociaal betrokken. Maak niet teveel afspraken ,want dan raak je overprikkelt. Let even op mensen die je teveel beloven.

Vuurtekens

Ram, je carrière en je financiën hebben je aandacht, hiervoor ga je gesprekken aan over de te volgen stappen. Je laat je door je gevoel leiden en zet je volledig in, omdat je voorwaarts wilt. De tweede helft van de maand ben je idealistisch, verken je nieuwe mogelijkheden en geeft je avontuurlijke kant de ruimte. Tegen het einde van de maand wil je er even tussenuit of een reis boeken. Je bent dromerig en verre oorden en spiritualiteit spreken je enorm aan, omdat dit je nieuwe inspiratie en inzichten geeft. Het is ook aanlokkelijk om een workshop te volgen of een event te bezoeken

Leeuw, op je werk en of in je dagelijkse bezigheden druk jij je plannen erdoor, de ander moet er wel even aan wennen. Je wilt je kunnen ontplooien en als dat niet lukt kijk je naar vacatures uit. Er kunnen projecten voltooid worden en er worden weer nieuwe opgepakt. De tweede helft van de maand richt jij de aandacht op het relationeel/vriendschappelijke gebied. Je wilt iets leuks ondernemen en bent ook graag in de buurt van hartelijke en liefdevolle personen. Je stelt je ook open voor je intuïtie en spiritualiteit, want je wilt je hierin blijven ontwikkelen. Positieve affirmaties liggen jou nu wel.

Boogschutter, samenwerking kan vlot verlopen, je treedt ook met je nieuwe plannen naar buiten en men staat open voor je input. Je loopt tegen een situatie aan die je emotioneel beroerd, probeer het ijs maar te breken door een open en eerlijk gesprek aan te gaan. De tweede helft van de maand wil jij nieuwe indrukken opdoen en leuke, inspirerende gesprekken voeren. Thuis zorg je voor een positieve sfeer, je streeft naar een fijn contact met je naasten en organiseert iets leuks. Bewegen zal je goed doen, daarmee doe je weer nieuwe energie op.

Fijne maand♥️Armande