Go to Top

Jij in december ✨ er dienen zich nieuwe ontwikkelingen aan!

Jij in december ✨ er dienen zich nieuwe ontwikkelingen aan!

Algemene maandhoroscoop voor de maand december (scrol naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

In het begin van deze maand voel je de veranderingen voor volgend jaar al aan.

De volle maan van de 12e geeft extra power om iets van de grond te krijgen, je weet wat je wilt en gaat daar ook voor.

De nieuwe maan van de 26e staat er prachtig voor en haalt het beste in je naar boven.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Vuurtekens

Ram, in het begin van de maand maak jij dat nieuwe begin voor je werk en sociaal maatschappelijke leven. Je wilt je kunnen ontplooien en nieuwe vaardigheden ontwikkelen, zodat je ook financiële vooruitgang kunt boeken en van het goede van het leven kunt genieten. Halverwege de maand heb je aan gezelligheid en aanspraak geen gebrek. Wat je werk betreft is het goed je netwerk weer aan te boren, je kunt ook leuke uitnodigingen verwachten. Je hebt interesse in spiritualiteit en doet graag aan een workshop mee. Je krijgt veel nieuwe inzichten en zoekt het contact met gelijkgestemden. Tegen het einde van de maand werk jij je ideeën voor je werk/carrière verder uit, je wilt voorwaarts in het nieuwe jaar.

Leeuw, in het begin van de maand zoek jij de gezelligheid. Op je werk boek je vooruitgang, je wilt je werkzaamheden uit gaan breiden en je kunt voor een job gevraagd worden. Halverwege de maand ga je op zoek naar wat vertier, het liefst samen met je vrienden en kennissen. Jij bent van de partij en leuke gesprekken volgen dan vanzelf. Voor je werk kun je jezelf goed promoten en je wensen van de grond krijgen. Je netwerk is behulpzaam met tal van ideeën. Thuis steek je de handen uit de mouwen om die heerlijke kerstsfeer te creëren. Je voelt je verbonden met je naasten. Tegen het einde van de maand maak jij goede voornemens en vooral voor je werkzame leven, je hebt positieve plannen.

Boogschutter, in het begin van de maand is het een fijne periode om je vaardigheden te etaleren. Je wilt ook meer energie in deze vaardigheden steken om hier uiteindelijk meer inkomsten mee te genereren of gewoon een goed gevoel over jezelf te hebben als je anderen van dienst kunt zijn. Halverwege de maand ben je op de ander gericht, je knoopt leuke gesprekken aan en trekt er graag samen op uit. Thuis maak je het sfeervol, je zit graag lekker onderuit met een mooie film of een inspirerend boek. Tegen het einde van de maand maak jij echt een positief nieuw
begin. Je streeft je nieuwjaarswensen nu al na, je wilt je vooral blijven ontwikkelen en ontplooien.

Aardetekens

Stier, in het begin van de maand maak je plannen om je idealen te kunnen gaan verwezenlijken. Je spreekt dit graag eens met iemand door. Je zet je in voor je wensen en kunt hierin al die eerste stappen gaan zetten, want je hebt een drive om te kunnen slagen. Je verschuilt je niet langer, maar wilt herboren voor de dag komen. Halverwege de maand neem jij je financiële situatie onder de loep en leg je de nodige contacten om samen je ideeën hierover verder vorm te geven. Je hebt een heldere visie, kunt de leiding op je nemen en zodoende anderen tot steun zijn. Tegen het einde van de maand heb jij je nieuwjaarswensen in kaart gebracht en maakt hiermee maar je gelijk die nieuwe positieve start.

Maagd, in het begin van de maand wil jij uiting geven aan je wensen, waar wordt jij blij van. Reizen, romantiek en of nieuwe ontmoetingen en ervaringen behoren tot de mogelijkheden. Halverwege de maand wissel je plannen uit voor je werkzaamheden en onderzoek je nieuwe mogelijkheden. Je gaat je dromen concreter vorm geven. Je wilt ook je vriendschappen/liefde wat meer bestendigen. Je kunt goede gesprekken hebben waarbij je met de ander op 1 lijn zit. Tegen het einde van de maand komt er positieve respons op jouw inzet van de afgelopen tijd, je bent opgebloeid en je plannen worden goed ontvangen. Er doen zich wederom mooie kansen voor in de liefde/vriendschap.

Steenbok, in het begin van de maand maak jij een begin met het nastreven van je persoonlijke wensen en idealen, je wilt je kunnen ontplooien. De komende tijd blijf je ontwikkelen en krijg je ook meer duidelijkheid over welke richting het in je leven op gaat. Dit alles kan je financieel ook voordeel opleveren. Halverwege de maand kun je op je werk leuke contacten leggen en nieuwe collega’s te maken krijgen. Jijzelf komt goed uit de verf en je wordt gewaardeerd. Sociaal wordt je ook gezien en men raadpleegt je graag voor je scherpe inzichten. Tegen het einde van de maand voel jij je in je element en kijkt terug op je harde werken en inzet, waarvan je weet dit gaat de komende tijd zijn vruchten afwerpen.

Watertekens,

Kreeft, in het begin van de maand heb je relationeel/vriendschappelijk met veranderingen van doen. Je streeft naar positieve contacten waarbij jij je goed kunt ontwikkelen. Je ontmoet ook graag mensen met een bruisende, dynamische inslag. Halverwege de maand kun jij wat tobben of je bepaalde gebeurtenissen goed hebt beoordeeld. Je denken heeft je teveel afgeleid van je gevoel, laat het tobben maar los. Ga er eens even tussenuit om je hoofd leeg te maken en te genieten. Tegen het einde van de maand trek je steeds vaker met je nieuwe vrienden op. Relationeel gezien, zoek je dynamiek en inspiratie en moet het wel levendig blijven.

Schorpioen, in het begin van de maand heb jij fijne contacten en je vrienden zijn er voor een goed gesprek. Relationeel/vriendschappelijk wil jij samen meer leuke dingen gaan ondernemen, waaronder gezellige uitstapjes. Je wilt je als persoon verder blijven ontwikkelen en staat open voor nieuwe info op dit vlak. Halverwege de maand ben je heel scherpzinnig en daar kun je op tal van vlakken je voordeel mee doen. Je kunt je tanden in lastige kwesties zetten en doorzetten, hiermee ben je ook anderen graag van dienst. Je bent liefdevol, intuïtief en dynamisch. Tegen het einde van de maand zoek jij de gezelligheid en dit het liefst met positief ingestelde types en familieleden, zodat jij je ook eens op kunt laden.

Vissen, in het begin van de maand ga jij graag om met die hartverwarmende vrienden en kennissen. Je weet op wie je kunt bouwen, wie je inspireren en je inzichten geven. Halverwege de maand komt er drukte, je kunt uitnodigingen verwachten, op de app pingelt het regelmatig en er komen mensen over de vloer. Als je er even tussen uit kunt doe dit dan. Je ontmoet graag inspirerende lieden die over visie en mensenkennis beschikken, want je wilt je graag positief blijven ontwikkelen. Ook het einde van de maand biedt voor jou gezelligheid, uitnodigingen en kans op nieuwe vriendschappen. Je maakt er graag een bruisende tijd van.

Luchttekens

Tweelingen, in het begin van de maand voel jij met bepaalde personen een spirituele verbinding en hebt met hen een fijn gesprek. Je gaat graag de natuur in om je op te laden. Halverwege de maand ben je wat extravert. Je kunt support van anderen verwachten en er bestaat kans op een meevaller. Wat je werk betreft voel jij je in je element en bent gevoelsmatig bij je werkzaamheden of collega’s betrokken. Je kunt je met een traject bezig houden dat op het sociale/maatschappelijke georiënteerd is. Tegen het einde van de maand hou jij je met een investering en/of verandering bezig. Je hebt enkele bijzondere en fijne contacten, over het algemeen zie je de toekomst zonnig tegemoet. Op de vlakken waar je hebt geworsteld gaat het weer stromen.

Weegschaal, in het begin van de maand verfraai jij thuis de boel. Je wilt gaan sparen voor die nieuwe aanschaf en je wilt thuis weer lekker uit de voeten kunnen en je behaaglijk voelen. Je besteed ook aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Halverwege de maand trek jij er graag op uit, je zoekt gezelligheid en vertier. Een bezoekje aan een kerstmarkt, een evenement of een weekendje weg klinken jou goed in de oren. Je bent ook graag in het gezelschap van je naasten en zorgt thuis voor een goede sfeer. Op je werk ben je behulpzaam en zoek je naar mogelijkheden om je financiën en talenten een boost geven. De feestdagen en de jaarwisseling staan in het teken van een nieuw begin. Met je familie en of geliefde
ga jij voor een positief 2020 ook tijdens de feestdagen is een reisje of uitje niet uitgesloten.

Waterman, In het begin van de maand wil je thuis de boel wat opfleuren en veranderingen aanbrengen. Je wilt je thuis voelen, kunnen chillen en je omgeving moet je inspireren. Halverwege de maand zoek jij gezelligheid, maar wel afgewisseld met voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Je zoekt ook naar mogelijkheden waarbij jij je sociaal/maatschappelijk kunt ontplooien, want je bent een gever en hebt anderen veel te bieden. Tegen het einde van de maand straal jij en sta je in het middelpunt, toch geniet jij nog steeds van rustige ontspannen momenten, ook de spiritualiteit spreekt je erg aan. Je hebt een goed gevoel over jezelf en vangt tal van bruikbare inzichten op.

Fijne maand♥️Armande