Go to Top

Jij in juni ✨

Jij in juni ✨

Algemene maandhoroscoop voor de maand juni (scrol naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

De nieuwe maan van de 3e bevordert de communicatie en wil alles graag iets luchtiger benaderen.

Halverwege de maand kun je wat rebelser uit de hoek komen en kom je voor jezelf op. Je gevoelskant laait wat sneller op en dat kan je ook kribbig maken.

De volle maan van de 17e wil de ruimte en zoekt inspiratie, je wilt er op uit trekken en nieuwe uitdagingen aangaan.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Watertekens,

Kreeft, je kunt in het begin van de maand wat tobben en twijfelen, maar je komt ook met verrassende ideeën en doet nieuwe inspiratie op. Je wordt al snel uitgenodigd om tot actie over te gaan en jezelf op de kaart zetten. Je gaat er graag op uit en kunt ook voor je werk op pad moeten. Men verwacht op je werk dat je info op anderen overbrengt en het voortouw neemt. Je doet nieuwe indrukken op en dit kan ook te maken hebben met een workshop of studie. Let er op dat je scherp blijft en niet een te filantropische instelling hebt. Je kunt verschil van mening hebben met je relatie/vrienden of collega’s. Tegen het einde van de maand is het goed om de sociale veranderingen die nu spelen met zelfvertrouwen tegemoet te treden. Etaleer je talenten.

Schorpioen, in het begin van de maand ben je onderzoekend en wil je wat oude kwesties voor jezelf op een rijtje zetten, zodat je weer verder kunt. Al snel roept het avontuur je en wil jij je grenzen verleggen, nieuwe indrukken op doen en voluit leven. Je hebt nog wel met verplichtingen/paperassen van doen of er komt een gesprek aan, waar jij helemaal geen trek in hebt. Deze maand komt de nadruk op je visie te liggen en je talent om anderen daar mee bij te staan. Ook je financiën hebben je aandacht en je wilt deze een boost geven. Neem tijd voor je hobby of ga creatief bezig, dit brengt je tot rust. Tegen het einde van de maand heb je een gesprek op je werk of over je werk en omdat je veranderingen door wilt voeren.

Vissen, in het begin van de maand gaat de aandacht naar je thuisfront, je maakt het graag gezellig, pakt wat klusjes op en je praat graag even bij. Heb je kinderen? dan gaat daar veel aandacht naar toe, dit moet je afstemmen met sociale bezigheden, afspraken en verplichtingen. Je hebt ook wat tijd nodig om tot jezelf te komen om even lekker te ontspannen. Op je werk ben je enthousiast maar het is er wel wat chaotisch en daar wil je wat aan doen, zodat je weer opgeruimd verder kunt. Je hebt namelijk behoefte om nieuwe uitdagingen aan te gaan waar je de schouders onder kunt zetten. Je wilt namelijk niet alleen puin ruimen op je werk, maar ook je stempel op een project kunnen drukken.

Luchttekens

Tweelingen, je bent actief, laat van je horen en wisselt graag van gedachten over jouw ideeën. Als je met anderen praat ventileer jij je gedachten en dat gaat piekeren tegen. Je bent geïnspireerd en hebt hierdoor goede plannen voor je werk/carrière. Met deze plannen loop nog wel tegen wat zaken aan waar je nog meer duidelijkheid over wenst, bv financiën/investering en samenwerkingsverbanden. Halverwege de maand wil jij je zinnen verzetten en met je relatie/vrienden iets leuks ondernemen. Het bezoek aan evenementen of wat dagtochten doen jou goed. In contacten neem je het voortouw en ben je positief gestemd, toch voel jij je innerlijk nog wat onrustig en niet hele maal zeker van je zaak.

Weegschaal, in het begin van de maand is er die behoefte aan nieuwe indrukken/inzichten en inspiratie. Je wilt je in interessante onderwerpen verdiepen en daarover met anderen van gedachten wisselen. Je stopt energie in je werk/wensen of carrière en deze zijn op de medemens gericht. Je wilt je gevoel kwijt kunnen in je werkzaamheden en zwengelt daarom de boel weer eens aan. Thuis liggen er echter ook wat verantwoordelijkheden op je te wachten en dat trekt wat aan je. Halverwege de maand wil jij je vrij voelen en ergens helemaal voor kunnen gaan, je zou je voor een workshop op kunnen geven of iets anders kunnen bijwonen, waar jij blij van wordt.

Waterman, in het begin van de maand ben je op zoek naar gezelligheid/plezier en vernieuwing. Je wilt je gezondheid een boost geven en het is een goede periode om hier wat oefeningen voor te doen. Je werkzame/dagelijkse leven vraagt ook de nodige aandacht en je kunt met van alles en nog wat in de weer zijn. Je krijgt veel werk gedaan, maar je wilt je niet teveel in details verliezen, want je hebt ook lange termijn doelen die aandacht vragen. Halverwege de maand zoek je gelijkgestemden op om nieuwe inspiratie op te doen. Je wilt je inzetten voor je idealen en bent hierover positief gestemd. Tegen het einde van de maand bespreek je graag je woonwensen met de ander, je wilt nodig iets aanpassen.

Vuurtekens

Ram, er komt veel info op je af, je leert graag nieuwe mensen kennen en hebt her en der een gezellige babbel. Je trommelt je netwerk weer eens op. Thuis ben je druk in de weer om het gezellig te maken. Je energie wil eruit kunnen en dan kun je maar beter met de bezem rond en een bbq feest regelen, dan dat je frustraties opbouwt. De gezelligheid thuis moet wel gecombineerd worden met de verplichtingen in de buitenwereld en dat is zo nu en dan even flink schipperen. De tweede helft van maand wil je er nodig eens een dag of weekend op uit, je wilt je vrij voelen en je kunnen ontplooien. Je hebt behoefte aan nieuwe indrukken, inspiratie en een goed gesprek. Je wilt vorm geven aan je creatieve ideeën en je hartenwensen volgen en dat kost soms geld 😉

Leeuw, voor jou begint de maand vol vertier, je zoekt je vrienden weer eens op en je bent sociaal betrokken. Je oriënteert je ook op bezigheden voor de toekomst. Je bent bijzonder fijngevoelig en kunt bijzondere en/of spirituele ervaringen hebben die je hart beroeren. Halverwege de maand voel je tweestrijd tussen je gevoel en je verstand. Er borrelen wat emoties bij je op, die je al wat langer bij je droeg, maar je weet niet zo of je ermee naar buiten wilt komen. Je hebt behoefte aan vrije tijdsbesteding en je wilt je hartenwensen vorm gaan geven. Tegen het einde van de maand is het goed om de veranderingen in je werk/carrière met vertrouwen tegemoet te treden.

Boogschutter, in het begin van de maand ben je op de ander gericht en wil je graag van gedachten wisselen. Je hebt geen tijd om je te vervelen. Je wilt je kunnen ontplooien en bent optimistisch gestemd, details, daar heb jij nu niet zoveel mee op. Je verbeeldingskracht is groot en je thuis en het thema wonen/financiën hebben volop je aandacht. Halverwege de maand loop je even tegen een financieel en/of emotioneel vraagstuk aan. Je voelt je hierover wat beknot en bekijkt hoe je dit op kunt lossen. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en streeft ernaar helemaal jezelf te kunnen zijn. Jij laat deze maand van je horen, Boogschutter. Tegen het einde van de maand kun je veel onderweg zijn voor je werk of je bereid je voor op de vakantie.

Aardetekens

Stier, je brengt je financiën in kaart, neemt de administratie en regeldingen door. Je aandacht gaat ook uit naar je talenten en capaciteiten. Hoe kun jij hier nog meer uit halen. Je stelt je toekomstplannen bij op haalbaarheid en je wilt hierin minder verplichtingen aangaan. Er komt nieuwe info naar je toe en daar kan een positief bericht bij zitten. Je roert je netwerk aan en er is ook tijd voor een gezellige babbel. Je bent geïnspireerd en spiritueel ingesteld, je zoekt hierin meer verdieping en dit alles kan maken dat je zienswijze en idealen gaan veranderen. Je bent enthousiast over je nieuwe inzichten en deelt deze met mensen waar je een positieve klik mee hebt. Tegen het einde van de maand heb je thuis wat bij te praten, want alles is komt in een stroomversnelling.

Maagd, je zoekt vernieuwing in je werk/carrière en wisselt hierover van gedachten. Je communiceert veel op de werkvloer en werkt details verder uit. Er doen zich kansen voor op het sociaal maatschappelijk vlak en je bent graag onder de mensen. Je loopt ook warm voor sociale doelen of je onderneemt graag iets met je vrienden. Je voelt wat tweestrijd tussen je sociale belangen en je behoefte om ook eens je eigen gang te gaan, neem daarom ook tijd voor jezelf om wat ontspanning te zoeken. Thuis wil je die positieve veranderingen doorvoeren en kun je even met de
kwast rond of ga je meer space voor jezelf creëren. In contacten zoek je die speciale klik met de ander en daarin is vertrouwen belangrijk voor je.

Steenbok, in je werkzame leven heb je met veranderingen van doen en zoek je ook afwisseling en vertier. Je hebt ook wat papierwerk uit te zoeken en er komt nieuwe info op je af. Je bent gevoelsmatig bij de ander betrokken en vriendelijk, maar je bent ook duidelijk en zet je grenzen. Er kan zowel sociaal als relationeel even iets spelen, waarvoor jij naar een oplossing zoekt. Enerzijds gaat alles prima en stroomt het, anderzijds zijn er tegengestelde belangen. Je hebt het druk en daarom is het belangrijk om momenten voor bezinning en ontspanning te zoeken. Zo vindt jij antwoorden op levensvragen en hier bloei je van op. Je mag anderen met zelfvertrouwen tegemoet treden, je mag er zijn Steenbok, volg je hart.

Fijne maand ♥️ Armande