Go to Top

4 mei, de nieuwe maan🌙in Stier, leef in het moment!

Een nieuwe maan geeft altijd een nieuwe focus, dynamiek en ontwikkeling aan.
Deze nieuwe maan helpt je met het aarden en van het leven te genieten. Stier laat je voelen wat voor jou van belang is. Het teken Stier kan goed in het moment leven en al zijn zintuigen benutten. Het is een aardse spiritualiteit, daardoor heel zinvol, tenslotte vertoeven we op deze aarde. Als je de natuur in gaat, snuif dan alle geuren in je op en neem eens waar wat dit met je doet.
Geef wat extra aandacht aan je fysieke gesteldheid. Het is goed om naar je lijf te luisteren, je ontvangt daar seintjes van. Gezonde en pure voeding doen je geestelijk en fysiek goed.
Als jij je positief met eenvoudige dingen bezig houdt en op je gevoel afstemt, kan dit heel goed zijn voor je gevoel van eigenwaarde. De buitenwereld verliest zo namelijk zijn invloed op jou, je bewustzijn neemt hierdoor toe.
Je bent geïnspireerd en hebt plannen voor de toekomst, daarbij kun je ongeduldig zijn. Er doen zich mooie kansen voor, toch loop je tegelijkertijd tegen wat puntjes van aandacht of weerstand aan. Laat je niet ontmoedigen, oefen een beetje geduld en probeer vriendelijk te blijven. Hoewel een nieuwe maan weer een nieuwe energie geeft, kom je nu ook oude stukken tegen, zoals onzekerheden. Om deze te kunnen overstijgen, moet je ze eerst weer even voelen.

❤️Armande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *