Go to Top

Jij in de maand mei✨

Jij in de maand mei ✨

Algemene maandhoroscoop voor de maand mei (scroll naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

Er komen wat invloeden uit het verleden om de hoek, onderzoek wat je los wilt laten en wat je verder uit wilt diepen.

De nieuwe maan van de 4e zoekt graag de aangename kanten van het leven op. De natuur in en een lekkere en gezonde manier van eten doen je nu goed. Je wilt je fijn voelen en kiest voor gemak en comfort.

Halverwege de maand worden je gevoelens belangrijker en wil jij je kunnen uiten. De nadruk komt meer op je thuisbasis, naasten en goede vrienden te liggen

De volle maan van de 18e beroert je diepste emoties en brengt geheimen aan het licht. Het is fijn om een goed gesprek te hebben waar jij je zielenroerselen in kwijt kunt. Schrik niet van deze diepgaande gevoelens, het is goed dat je emoties opwellen, zeker als ze vaak onderdrukt worden.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Aardetekens

Stier, deze maand sta jij in de picture en het beste dat je kunt doen is lekker jezelf zijn. Presenteer je vernieuwde “jij” want je bent verandert of beter gezegd je bent je aan het bevrijden van alles wat je in de weg zit. Durf jij na het afwerpen van je blokkades, je lieve voedende, aardse kanten weer te laten zien? Doe dat maar! Je bent druk in de weer je talenten in kaart te brengen en je administratie te regelen, maar halverwege de maand gaat de nadruk naar het gevoelsmatige en je contacten. Je investeert nu in je relatie/vriendschap en zoekt de verdieping. Je wilt de klik weer voelen. Als er personen zijn die niet goed bij je aansluiten, voel je dit nu sterker en wil je dit ofwel veranderen of de persoon loslaten.

Maagd, je trekt er graag op uit, zoekt de gezelligheid op en het avontuur lokt. Je doet nieuwe inzichten en inspiratie op en dat biedt toekomstperspectief. Je zorgt ook voor voldoende ontspanning en dat is nodig met de hectiek die je op je werk/sociaal/maatschappelijk zoal tegen komt. Halverwege de maand laat je gevoel meer van zich horen en ben je sociaal gezien iets selectiever. Je zoekt vooral gelijkgestemden. Je hebt sneller door waar men negatief is en daar wil je verandering in aanbrengen of je distantieert je hiervan. Je verdiept je graag in bepaalde onderwerpen en zo leer je weer bij. Op je werk val je op door je vernuftige ideeën.

Steenbok, je bent met allerlei dingen tegelijk bezig, hebt veel interactie met anderen en doet veel nieuwe indrukken op. Nu wil je toch ook relax momenten en wat meer kunnen genieten. Pak je hobby maar weer eens op, daarin kun je heerlijk jezelf zijn en creatieve bezigheden doen jou goed, evenals een vleugje romantiek of een hapje eten. Halverwege de maand ben je weer socialer ingesteld, je kijkt echter wel wie er goed bij je passen en aan wie je geen aandacht meer wilt besteden. Je zoekt een bepaalde verdieping en klik in contacten en je relatie. Je hebt behoefte aan gezelschap om er samen op uit te trekken.

Watertekens,

Kreeft, er gaat veel in je hoofd om en daar zoek je ook wat afleiding voor. Zorg dat je op tijd kunt relaxen om je gedachten wat tot rust te brengen. Laat het piekeren maar wat los, in de tweede helft van de maand vallen de dingen meer op plek. Je kunt nieuwe mensen ontmoeten en je probeert een nieuwe activiteit uit. Je haalt ook de band met je vrienden weer aan. Je kunt uitnodigingen verwachten. De tweede helft van de maand voel jij je energieker en ga je graag een uitdaging aan. Je laat je nu meer gelden. Een goede maand om je hartenwensen na te jagen, de romantiek laat graag van zich horen. Heb je kinderen? Deze kunnen even extra aandacht van je vragen.

Schorpioen, je wilt je kennis verdiepen en bent onderzoekend, dit doet je goed, je voelt je zo een stuk wijzer over tal van onderwerpen. Je financiën hebben je aandacht en je bent hierin inventief. In de vriendschap/relatie sfeer wil jij een nieuwe begin maken en worden feel good momenten belangrijker. Je streeft naar harmonieuze contacten, wilt liefdevol met elkaar om gaan en houdt van een goed gesprek. Halverwege de maand zet jij jezelf wat meer centraal en wil je jezelf kunnen ontplooien. Wat wil je ten positieve veranderen? Hiervoor krijg je nu kansen. Je zoekt naar meer betekenis, wilt reizen, studeren of gewoon je blik verruimen.

Vissen, jij haalt de banden met anderen weer aan en wilt het graag gezellig hebben. In de tuin zitten en genieten van het buitenleven doet je goed. Je steekt thuis de handen uit de mouwen en hebt veel klusjes af kunnen krijgen, ondanks de hectiek. Halverwege de maand zoek jij meer de ontspanning, je pakt je liefhebberijen weer op en ook spiritualiteit kan je interesse hebben. Je zoekt gevoelsmatig uit waar je veranderingen wenst en of je de omstandigheden wat aan kunt passen, zodat ze dichter bij jou visie en wensen aansluiten.

Luchttekens

Tweelingen, je bent enerzijds druk in de weer en zoekt ruimte om je te ontplooien, anderzijds ga je graag de natuur in of zit even lekker in de tuin. Je intuïtie is sterk en je doet nu veel nieuwe inzichten op, let ook eens op je dromen, deze kunnen info bevatten. Halverwege de maand neemt de drukte weer wat af en stem je liever af op je gevoelens, je let nu ook op je welbevinden en je gezondheid. Je werk/financiën, vragen aandacht, waar wil je iets veranderen zodat het beter bij je gevoel aan kan
sluiten? Tegen het einde van de maand wissel jij graag je ideeën uit en zoek je meer actie.

Weegschaal, voor jou een tijd van vertier en plezier en je trekt er graag op uit om nieuwe indrukken op te doen. Toch zoek jij deze maand ook diepgang en verken jij je gevoelens, je wilt onzekerheden ombuigen naar kracht. Je wilt je graag goed voelen en daarom laat je wat oude situaties achter je, een goed boek met inzichten kan je hierbij helpen. Halverwege de maand ben jij sociaal/maatschappelijk zeer betrokken en ga je achter je doelen aan. Je neemt je financiën door om inkomsten en uitgaven op elkaar af te stemmen. Je wilt samen met anderen iets ondernemen, dit kan ook over samenwerken gaan.

Waterman, de aandacht gaat uit naar het huisfront, waar je het gezellig wilt maken met je naasten. Een relaxte sfeer is hiervoor belangrijk, een hapje en drankje in de tuin doen het goed. Je bent in de weer met je idealen en veelzijdige ideeën en zet daarvoor de lijntjes verder uit, daar gaat meer respons op komen. Je gevoel krijgt steeds meer de ruimte en je bent zorgzaam. Schenk ook aandacht aan je eigen welbevinden, maak tijd vrij voor jezelf. Sociaal/maatschappelijk heb je iets te regelen en daar moet je even de tanden even in zetten, dan kun je daarna weer opgelucht verder.

Vuurtekens

Ram, je zoekt een veilige haven voor jezelf en je wilt ook iets meer kunnen genieten, de haast eruit halen. Je financiën hebben ook je aandacht en je investeert in comfort en welbevinden. Je hebt het druk met alle info die tot je komt en aan sociale activiteiten heb je geen gebrek. Halverwege de maand zoek je wat meer rust en maak je het thuis graag gezellig met je naasten. Je gevoelswereld heeft nu aandacht nodig, je zoekt verdieping en wilt wat ervaringen op je in laten werken. Een goed gesprek waarbij jij je kunt uiten is daarvoor van belang.

Leeuw, je komt in de picture met je werk en je voelt je daarin weer meer in je element. Je kunt uitnodigingen verwachten en ontmoet graag mensen om van gedachten mee te kunnen wisselen. Hoe denkt de ander over bepaalde onderwerpen. Halverwege de maand zoek je ook graag de rust op. Je bent nu het liefst even met je naasten en wilt bijtanken van alle drukte en vertier. Je thuisfront vraagt nu extra aandacht en je wilt wat met ze bespreken, zodat je dit ten positieve kunt veranderen. Je zoekt de verbinding met jezelf en hebt spirituele interesses, geniet daar maar van.

Boogschutter, je aandacht gaat uit naar je dagelijkse bezigheden/werk en je gezondheid. Je wilt dan ook iets positiefs voor je welbevinden doen bv wandelen/fietsen en jezelf goed te verzorgen.Het helpt je om een middenweg te zoeken tussen actie en rust. Je stopt veel tijd en aandacht in anderen en hebt over gezelschap niet te klagen, maar halverwege de maand zoek je meer verdieping en wil je eens een goed gesprek met iemand hebben. Je zoekt inzichten en je interesse in spiritualiteit neemt toe. Je innerlijke beleving wordt belangrijker en naderhand kun je deze opgedane inzichten weer met anderen delen.

Fijne maand ♥️ Armande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *