Go to Top

Jij in april ✨ levendig!

Jij in april ✨ levendig!

Algemene maandhoroscoop voor de maand april (scroll naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

De nieuwe maan van de 5e geeft een energie boost en tevens wat ongeduld. Je hebt een echt voorjaarsgevoel en zoekt actie.

De afgelopen maanden heb je nieuwe inspiratie gekregen. Je bent je ook bewuster geworden van patronen en laat dit nu even op je inwerken.

De volle maan van de 19e wil net als de vorige maand de balans herstellen in je contacten. Je streven is harmonie en een fijne wisselwerking met de ander.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Vuurtekens

Ram, jij pakt de draad weer op en de tweede helft van de maand komt hier respons van anderen op. Je opgedane ervaringen en nieuwe inzichten moeten even beklijven, neem daar de tijd voor. Wat je werk/carrière betreft, wacht je op een reactie of moet je nog ergens over onderhandelen. Het is goed om samen met anderen naar een middenweg te zoeken, zo voorkom je strijd en rolt er straks iets bruikbaars uit. Relationeel/vriendschappelijk haal jij de banden weer aan en dat doet je goed. Je houdt je ook graag met de spirituele kanten van het leven bezig en bent hierdoor mild gestemd, blijf wel alert, zodat je bedoelingen van de anderen helder hebt. In je plannen ga je nu details uitwerken.

Leeuw, actie, een uitstapje en nieuwe ontwikkelingen, maar hoe doe je dat nu met je werk? kijk maar of daar iets valt te regelen. Je hebt de afgelopen periode tijd en energie in je projecten en hartenwensen gestoken. Je hebt ook een planning gemaakt en nu laat je dit even op zijn beloop en voordat je verdere stappen gaat zetten. Je rond wel enkele lopende zaken af, maar het is goed wat meer te delegeren, zodat het drukkende gevoel rondom je verantwoordelijkheden afneemt. Men ziet je graag en je hebt fijne contacten, je krijgt uitnodigingen en positieve feedback. Sociaal/maatschappelijk gezien kun je dan ook drukte verwachten en dat doet je goed, maar neem wel op tijd rust leeuw.

Boogschutter, je hebt stappen gezet voor je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt je kunnen ontplooien en je plannen het universum ingeslingerd. Nu maar even bijtanken en dit alles op een iets rustiger tempo verder uitwerken. Laat de teugels maar wat vieren Boogschutter. Jij wilt wel graag wat meer avontuur in je leven, maar je hebt ook je verplichtingen en avonturen kosten geld. Niet getreurd je kunt iets leuks gaan doen, waar je niet al te veel tijd en geld in hoeft te steken. Relationeel/vriendschappelijk kun je actie verwachten. Aan gezelligheid ontbreekt het niet, bijeenkomsten, evenementen, uitnodigen , noem maar op, jij bent van de partij. Tank tussendoor wel even bij Boogschutter.

Aardetekens

Stier, jij wilt graag je gang kunnen gaan en niet beteugelt worden. Je wilt je kunnen ontplooien en hiervoor nieuwe methodes/invalshoeken uitproberen. Je neemt je financiën door en bekijkt hoe jij je vaardigheden goed op de kaart kunt zetten. Je loopt wel tegen wat verplichtingen aan, je denkt erover na wat je hierin af wilt schuiven en los wilt laten. Wat je werkzaamheden betreft doe je alles even nu even op je gemak. Sfeer en een leuke samenwerking zijn net zo belangrijk voor je als resultaten. Sociaal/maatschappelijk gezien is het goed om je zegje te doen. Besef wat je waard bent, jij hebt ook zo je rechten Stier.

Maagd, je hebt ruimte nodig en wilt uitdagingen aangaan, kijk maar of je deze positieve energie op een doel kunt richten. Sociaal/maatschappelijke en wat je werk betreft, ben je adrem en laat jij je gelden. Zadel jezelf niet met teveel taken op, zorg ook voor voldoende ontspanning, plezier en vertier. Zo voorkom je dat je teveel in je hoofd gaat zitten. Oké je wilt graag wat projecten afronden, maar die vragen ook nog wat tijd en geduld. Je hebt een beter overzicht op je financiën gekregen, uitgaven en inkomsten zijn goed op elkaar afgestemd. Je weet wat je kunt en wat je waard bent en ook anderen weten dit, dus let op je grenzen en zeg op tijd nee. Delegeer Maagd!

Steenbok, je wilt thuis lekker uit de voeten kunnen, je prettig en vrij voelen. Je hebt de afgelopen periode veel nieuwe inzichten opgedaan en deze gaan zich verder uitkristalliseren. Om de inzichten te integreren en toe te passen, wil je tijd voor jezelf vrij maken. Je hebt je veel verantwoordelijkheden op de hals gehaald. Lieve steenbok kijk nu eens waarom je al die lasten van anderen op je schouders mee zeult, zo ontwikkelt de ander zich niet. Op je werk zoek je de gezelligheid op, je wilt niet altijd vermoeid thuiskomen en die 100 % inzet geven. Het kan je helpen om op je werk hoofd en bijzaken te scheiden

Watertekens,

Kreeft, je bent druk met je werk/carrière en je sociaal maatschappelijke belangen. Je vindt het lastig om dit te combineren met je vrienden/partner. Het is daarom handig om hierin te kijken aan wie jij je kostbare tijd wilt spenderen. Relationeel/vriendschappelijk wil je ook wat gebeurtenissen de revue laten passeren om te kijken hoe je er nu in staat. Je hebt tevens tijd voor jezelf nodig om te chillen, zodat je de batterij weer op kunt laden. Gelukkig heb je op je werk wel veel af kunnen krijgen en kun je daar nu de vruchten van plukken. Een fijn boek, een mooie film of een goed gesprek helpen jou om te ontspannen. Sporten/Yoga/Mindfulness of een bezoekje aan de wellness helpen jou om dicht bij jezelf te blijven.

Schorpioen, in je werkzaamheden gaat de drukte nog door. Wees lekker kordaat, zo hou je tijd over voor ontspanning. Je mag trots op jezelf zijn, je hebt veel van je gewenste doelen weten te behalen en je financiën een boost kunnen geven. Je hebt je als persoon kunnen ontwikkelen en ontplooien. Nu maar even wat gas terug nemen. Koop eens iets leuks voor jezelf en maak tijd vrij voor ontspanning. Neem niet teveel hooi op je vork en zet op tijd je grenzen. Men waardeert jouw inzichten en je bent overal in thuis , maar wees niet te altruïstisch, anderen moeten ook zelf moeite willen doen. Je werkt deze maand info verder uit en wilt je vaardigheden bijspijkeren.

Vissen, laat je zien en van je horen en wees maar trots op je kunnen. Je hebt het toch allemaal maar weer weten te rooien. Thuis heerst er een gezellige drukte, er komen mensen over de vloer en dat wil je goed plannen met je werkzaamheden. Wat je werk/carrière betreft zijn er tal van kansen geweest en die heb je benut. Er komt veel nieuwe info op je af en je wilt nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen. Je wilt voorwaarts en loopt met leuke ideeën rond, anderen hebben daar misschien een andere kijk op, haal de bruikbare tips er maar uit. Je hebt nog wel eens nostalgische gevoelens over degene die je los hebt gelaten, maar toch heb jij weer nieuwe aansluiting gevonden bij mensen die beter bij je aansluiten.

Luchttekens

Tweelingen, voor jou een gezellige en drukke periode, waarin je meetelt en je laat gelden. Laat de plannen die je samen met anderen hebt gesmeed op je gemak op je inwerken alvorens je concrete stappen gaat zetten. Je wilt onderzoeken of de plannen wel genoeg draagvlak hebben en het niet teveel onkosten en rompslomp met zich meebrengen. Halverwege de maand zoek je ontspanning en maak je het jezelf graag wat makkelijker. Even geen rumoer voor jou. Wat je werk/carrière betreft wil jij je idealen na streven, maar er ontbreken nog wat puzzelstukjes voor een helder overzicht, dat komt nog.

Weegschaal, ook deze maand val jij weer op met je sociale vaardigheden en je talent tot bemiddelen. Hier wordt graag gebruik van gemaakt door anderen, maar ga niet aan jezelf voorbij. De afgelopen tijd heb jij je netwerk verder uit weten te bouwen. Er kwam nieuwe info tot je en dit werk je nu verder uit. Je zoekt wat meer verdieping in de nieuwe contacten. Thuis wil je de klusjes die zijn blijven liggen aanpakken. Je moet ook bijkomen van veranderingen die hebben plaatsgevonden in de huiselijke sfeer/familie/vriendschap of relatie. Laat de herinneringen maar opborrelen, zo kun je onderzoeken wat je valkuil is.. Je bent nog altijd zorgzaam voor je naasten maar ook jij hebt quality time nodig.

Waterman, je bent assertief, regelt veel en zoekt vernieuwing, je bent het beu dat alles zo traag verloopt. Je hebt de afgelopen tijd plannen gemaakt die met je idealen en sociale leven van doen hadden, nu bekijk je hoe je dit verder uit wilt bouwen. Ook wat je hartenwensen betreft ga je ervoor, maar je wilt niet teveel investeren.Het is een goede tijd om jezelf en je plannen te promoten. Halverwege de maand wil je nieuwe indrukken op doen en trekt er daarom graag met je vrienden/kennissen op uit. Spontane uitjes en spontane invallen hebben je voorkeur. Spiritueel gezien zoek jij verdieping en inzichten. Ondanks alle gezelligheid om je heen, voel jij je ook wel wat op jezelf aangewezen.

Fijne maand ♥️ Armande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *