Go to Top

Jij in maart, astrologische forecast!

Jij in maart ✨inspiratie

Algemene maandhoroscoop voor de maand maart (scroll naar beneden om de info over je eigen sterrenbeeld te lezen)

De nieuwe maan van de 6e maakt je geïnspireerd en intuïtief. Luister naar je gevoel en neem op tijd rust.

Deze maand kun je veel van de grond krijgen en concretiseren. Veel mensen pakken hun plannen weer op, vooral voor verbouwingen en de tuin.

Het is goed om in maart rekening te houden met miscommunicatie. Er kan vertraging zijn in leveringen en berichtgeving. Mede doordat je de neiging hebt om je alles net iets te mooi voor te stellen. Als je oplettend bent en de kleine lettertjes leest kun je echter je dromen waar gaan maken, maar hou het bij voorbereidingen en werk het in april concreet uit.

De volle maan van de 21e zoekt de middenweg en wil de harmonie herstellen. Je zoekt het gezelschap van gelijkgestemden.

Tip: lees ook de info over het teken van je ascendant!

Luchttekens

Tweelingen, je bent geïnspireerd, vooral over wat je anderen mee wilt geven. Je weet nog niet helemaal hoe je dit vorm kunt gaan geven, dat komt later wel Tweelingen, laat maar los. Geniet van je spontane en creatieve invallen. Je bent nu meer actief achter de schermen. Je bent aan het uitvogelen hoe jij je leven kunt richten naar jouw maatstaven, vooral met betrekking tot je financiën en samenwerking. Ga niet te snel met andermans plannen in zee, want het kan mooier voorgesteld worden dan dat het uiteindelijk gaat uitpakken. Handel stap voor stap en neem goed alle info door, dat werkt beter voor jou. Je hebt behoefte aan aangenaam gezelschap, het hoeft allemaal niet te ingewikkeld voor jou. Je wilt je vrij voelen, er op uit trekken en het leven luchtig en speels houden.

Weegschaal, je bent heel creatief en vriendelijk, vooral op je werk, toch weet je momenteel de richting niet zo goed te bepalen. Tegen het einde van de maand weet je dit wel weer en kun jij je plannen weer oppakken en concreet vorm gaan geven. Laat het maar even gebeuren en zorg voor ontspanning en inspiratie. Let er wel op of jij en je collega’s elkaar goed hebben begrepen, want er kan miscommunicatie meespelen. Iemand kan het iets mooier verwoorden dan het uiteindelijk blijkt te zijn, zo voorkom je teleurstelling. Thuis wil je veranderingen doorvoeren en mogelijk een investering doen, je bent opbouwend en betrokken en gaat ervoor.
Halverwege de maand sta jij in het zonnetje en kunnen anderen een beroep op je vermogen tot bemiddelen of overleg doen.

Waterman, je verlangt naar vrijheid en nieuwe uitdagingen. Je wilt je bezinnen op je spirituele/creatieve talenten, wat heb jij nog allemaal in je zitten dat nog versluierd is? Je neemt je mogelijkheden en je financiën door, want je wilt een nieuwe start maken. Waar wil je in investeren? Je wilt graag je woning onder handen nemen, zodat het meer aan je wensen voldoet, verhuizen lijkt je ook een goed plan. Je zoekt naar bezigheden die goed bij jou persoontje aansluiten. Familie en naasten spelen een grote rol in je leven, je besteedt daar veel tijd en aandacht aan. Je wilt er vaker op uit om bv cultuur te snuiven en nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt behoefte aan een andere invalshoek die je meer harmonie kan verschaffen.

Vuurtekens

Ram, je hebt behoefte aan inspiratie en ook wil je op tijd je rust pakken. Je wilt even iets op je in laten werken, zodat je het een plek kunt geven. Daarna is het de tijd rijp voor die nieuwe start, vernieuwing, daar ben je dol op! Je intuïtie is extra sterk, mits je niet teveel analyseert en piekert. Ook op je werk vallen er kwartjes en kun jij info halen uit ongeziene bronnen. Je ziet mooie kansen om je in je werkzame leven te profileren en je houdt je hierover niet langer in. De komende tijd ga jij je financiën een boost te geven en je werkt je ideeën daarvoor verder uit. Je richt je graag op de ander en ga maar iets gezelligs doen met je partner/vrienden of collega’s. Het is tijd om weer in contacten te investeren, zo bloeien ze weer op.

Leeuw, jij zoekt inspiratie en een diepe connectie met de ander. Spiritualiteit kan nu ook je voorkeur hebben. Zoek een bezigheid of ontspanning, waarbij jij je helemaal op kunt laden en waar je blij van wordt. Dit alles kan in je dagelijkse bezigheden positief door gaan werken. Wat je werkzaamheden en wensen hieromtrent, kun jij je slag slaan, je weet waar je warm voor loopt en krijgt dit nu makkelijker voor elkaar. Halverwege de maand zoek jij de gezelligheid op en men ziet je dan ook graag verschijnen. Het is een goede periode om je netwerk eens op te trommelen en alvast wat plannen en activiteiten door te nemen voor de komende maanden, bv dat reisje!

Boogschutter, thuis heb je iets door te spreken omdat je wat veranderingen door wilt voeren. Je plannen komen nu nog niet helemaal van de grond, want je twijfelt nog waar je in wilt investeren, tegen het eind van de maand beschik je over het juiste inschattingsvermogen en de middelen. Laat het dus maar even bij een gesprek en wat sparren, dan pak je de plannen later in de maand concreet op. Er doen zich mooie kansen voor om jezelf te profileren en daardoor meer inkomsten te verschaffen en dit doet je goed. Je kunt deze maand verschillende uitnodigingen verwachten, voor een feestje, een evenement of workshop, men denkt aan je! Je voelt je liefdevol en helpt anderen graag een eindje op weg.

Aardetekens

Stier, je bent idealistisch en geïnspireerd en je ontmoet vriendelijk, hulpvaardige en/of spiritueel ingestelde mensen. Men steunt jouw plannen en ideeën. Blijf wel reëel en laat je niet verleiden tot grote uitgaven. Je focust op je ontwikkeling en daarvoor kom je ook daadkrachtige types tegen waar je eventueel een samenwerkingsverband mee aan kunt gaan. Je wilt je werk met meer plezier gaan doen, omdat je lekker in je vel wilt zitten en dat dan weer uitstraalt naar je omgeving. Goede deals zijn niet uitgesloten. Je wilt je grenzen verleggen en zoekt daarvoor actie. Je staat aan de vooravond van belangrijke besluiten, pak alles wel even stapsgewijs aan en bereid je plannen goed voor.

Maagd, aan gezelschap heb je geen gebrek, de afspraken kunnen wel regelmatig verschoven worden en het kan wat anders verlopen dan je gepland had. Alles bij elkaar geeft dit wel plezier en spontaniteit. Echt goed overleggen, laat dat maar aan april over en neem maart maar met een korrel zout. Je kunt berichten verwachten waar je weer mee verder kunt, waar jij je ambities en wensen vorm mee kunt geven. Je financiën hebben je aandacht, je neemt deze door en merkt dat je inzet is beloond. Men waardeert je talent voor bemiddelen en je vriendelijke aard. Op je werk kom je steeds beter tot je recht. Je contacten verdiepen zich, je zoekt die speciale klik met de ander. Je krijgt een nieuwe kijk op je leven en wilt er meer uit gaan halen, je gaat je grenzen verleggen.

Steenbok, je bent liefdevol en inspireert anderen, let er wel op dat jij jezelf niet wegcijfert, maak daarom goede afspraken. Een pracht maand om je plannen een meer concrete vorm te geven en uit te bouwen. Je plannen kunnen met je woning/gezin/familie te maken hebben. Halverwege de maand heb je behoefte aan bezinning en spiritualiteit. Je neemt als een spons info op, dus zonder je op tijd even af. Wat je werk/roeping betreft streef je naar een meer prettige en harmonieuze werkomgeving en fijne contacten, je zoekt tevens vernieuwing. Jij weet absoluut de juiste woorden te vinden en de juiste snaar te raken bij anderen en jezelf goed te profileren. Je bent uiterst doeltreffend doordat jij je zo empathisch op kunt stellen.

Watertekens,

Kreeft, je wilt je grenzen verleggen, je mogelijkheden benutten en er doen zich dan ook mooie kansen voor. Inspiratie dient zich aan als je rust neemt, een workshop volgt of er eens op uit gaat. Je bekijkt ook je kansen op werkgebied, maar je loopt nog tegen wat onduidelijkheden aan of bent in afwachting van een berichten. Je collega’s steunen je plannen en zelf heb je alles in je om je projecten en wensen neer te zetten en verder uit te bouwen. Thuis wil je het gezellig maken en creëer je sfeer. Je kunt verhuisplannen hebben, je zit wel in een oriëntatie fase en daarom neem je de financiën door. Tegen het einde van de maand komen je vrienden/je partner of collega’s met die info waar je op zat te wachten, zo kun je wat knopen door gaan hakken.

Schorpioen, aan het begin van de maand wil je iets meer kunnen relaxen en je creativiteit aanboren. Je hebt de afgelopen tijd enkele verwachtingen bijgesteld, maar er dient zich meteen weer nieuwe inspiratie aan. Je contacten intensiveren en jij kunt goede banden smeden, dit kan zich ook uiten in een leuke deal. Je doet nieuwe vaardigheden op die je van pas gaan komen. Relationeel of wat samenwerking betreft zet jij je plannen door, ze krijgen een vastere vorm. Halverwege de maand zoek je de rust graag op, onderwerpen als harmonie, welbevinden, spiritualiteit en ontwikkeling hebben je aandacht. Een meditatie of mindfulness oefening doen jou goed doen. Tegen het einde van de maand heb jij je ideeën weer helder voor ogen en ben je ook weer scherper in je denken.

Vissen, je bent aan het veranderen en kijkt ook hoe jij jezelf anders kunt profileren. Je wilt meer jezelf kunnen zijn en je fantasierijke/spirituele/menselijke inslag niet verbloemen. Je bekijkt hoe jij je tot anderen verhoudt en wat je hierin anders wilt gaan doen. Je ontmoet nieuwe mensen en maakt ook nieuwe plannen. Je wilt je in leuke projecten verdiepen en die hebben met contacten/netwerken/studie van doen. Wat zijn jouw wensen voor de nabije toekomst? Maak alvast een begin. Financieel kijk je even hoe je meer uit je geld kunt halen en wil jij sparen of investeren. Je mag trots op jezelf zijn vissen, je bent wat zoekend geweest ,maar gaat nu weer je draai vinden. Verberg je niet langer laat je zien en je werkt al helend op de ander.

Fijne ♥️ maand Armande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *