Go to Top

Jupiter in het teken Boogschutter van 8-11-2018 t/m 2-12-2019

Jupiter de planeet van groei, expansie en kansen in het positieve vuurteken boogschutter, waar hij in zijn eigen teken staat
Vanaf 8 november 2018 t/m 2 december 2019

Jupiter verlaat nu het diepe intense waterteken Schorpioen, waarin deze planeet veel kans op heling en bewustwording gaf. Eerst moest je oude pijn weer voelen en doorleven. Jupiter hielp je deze wonden te verzorgen en om te zetten in nieuwe perspectieven en kansen voor emotionele groei. Nu gaat Jupiter naar het vuurteken Boogschutter, waarin je visie wordt getriggerd en ontwikkeld tot wijsheid en een breder blikveld.

Jupiter staat in Boogschutter in zijn eigen teken en kan daar goed uit de voeten.
Het is een optimistische stand en geeft weer vertrouwen in de toekomst. Het teken Boogschutter is ook idealistisch en er kunnen groeperingen in actie komen voor milieu, dier en welzijn. De andere kant van Boogschutter is eigenwijs vasthouden aan je ideeën en te hard van stapel lopen, terwijl je de feiten niet kent en er niets van wilt horen.
Waar kun jij je nog ontwikkelen en wijzer worden en je verantwoording nemen?
Wat heb jij de wereld te bieden ?
Welke talenten komen ook anderen ten goede?
Het is tijd om uit de comfortzone te komen.
Je wilt meer plezier beleven, meer uit het leven halen en nieuwe gebieden verkennen. Jupiter wordt de geluksplaneet genoemd, maar in wezen biedt Jupiter kansen. Het hangt ook van je perspectief van geluk af. Jupiter werkt bij de één verrijkend op de innerlijk groei en ontwikkeling en bij de ander geeft de planeet kansen in de uiterlijke omstandigheden..
Het is wel belangrijk dat je zelf de voorwaarden voor de positieve energie schept, als je bv een plant geen water geeft, kun je ook geen mooie bloeiende plant verwachten, Positieve gedachten helpen je dan ook niet verder.

Waar ga jij je mogelijkheden verkennen, breder kijken en ervaring en wijsheid op doen?
Op welke doelen richt jouw pijl zich?

Tip: lees ook de info bij het sterrenbeeld van je ascendant!

Aardetekens, Stier-Maagd-Steenbok kunnen deze energie interessant vinden, maar staan er ook wat terughoudend tegenover.

Stier na een periode van meer inzichten in hoe jij je relationeel tot anderen verhoudt, leer jij jezelf nu op een ander niveau kennen. Je gaat interessante verbindingen aan en kunt op hulp rekenen. Je verkent voor jou nu nog onbekend terrein en gaat uitdagingen aan. Je kunt met leningen, hypotheek en te goeden te maken krijgen.

Maagd jij hebt veel indrukken/inzichten in de buitenwereld en in sociale contacten opgedaan. Mogelijk heb je een studie gevolgd of anderzijds er veel bij geleerd. Je komt nu dichter bij jezelf. Op het huiselijke vlak, in de familiesfeer, wat persoonlijke groei en ontwikkeling betreft komen er nieuwe kansen voor je.

Steenbok jij hebt het sociaal gezien druk gehad en hebt uitgezocht welke personen/idealen en inzichten jou nog voeden en wat je achter je hebt willen laten. Je ontwikkeld je nu vooral spiritueel en je hebt meer ruimte nodig om je eigen gang te gaan en inzichten op te doen. De buitenwereld wordt minder belangrijk voor je, dat laat je wat los. Je wilt je geestelijk/spiritueel vrij voelen.

Vuurtekens: Ram-Leeuw-Boogschutter, eindelijk weer tijd om jezelf te zijn. Jullie hebben een beetje genoeg van al die diepte en verwerkingsprocessen .

Ram je hebt een transformatie proces doorgemaakt en nu is het tijd voor jou om te gaan reizen, workshops of een studie te volgen en je visie uit te dragen. Je krijgt op deze gebieden meer invloed. Geen tijd om thuis te blijven zitten. Jij wilt nu volop in het leven gaan staan.

Leeuw voor jou minder complexe en intense situaties. Je hebt door je ervaringen wel veel innerlijke kracht opgebouwd, maar nu vind jij het welletjes. Jij gaat nu je hartenwensen vorm geven, je kunt positieve en levendige types ontmoeten. De romantiek kan opbloeien. En je ervaart veel persoonlijk gewin, je gaat weer stralen.

Boogschutter je uitstraling en persoonlijke invloed versterken. Jij kunt jezelf weer zijn, je laten zien en van je laten horen. Je kunt de inzichten en ervaringen, die je de afgelopen tijd hebt opgedaan met anderen gaan delen en de medemens positief beïnvloeden. Reizen,avonturen en of sport hebben je aandacht.

Watertekens: Kreeft-Schorpioen-Vissen, staan voor nieuwe uitdagingen die jullie zeker aanspreekt, maar ook vraagt uit de comfortzone te komen.

Kreeft je hebt je gevoelens en hartenwensen verkent, ook wat de liefde betreft, waar ging je hart naar uit? Nu komt er weer een andere periode aan die jou focust op werk en op nieuwe kansen. Je ziet het wel zitten, al is het belangrijk om je positief en met lef te presenteren. Als je er iets bij kunt leren, doe dit dan, dat kan je meer gaan opleveren. Fysiek heb je behoefte aan wat meer beweging en er wat vaker op uit te trekken.

Schorpioen jij hebt jezelf en je krachten leren kennen en ervaart jezelf nu veel positiever. Dit gaat nog meer doorzetten, want je gaat je talenten vaker inzetten. Financieel komen er kansen en je wilt ook graag iets moois aanschaffen. Je gaat meer van het leven genieten en zoekt nieuwe ervaringen. Tegenover jouw inzet mogen zeker wat leuke dingen gezet worden.

Vissen je was zoekend, je wilde kennis opdoen, het leven doorgronden en moest je tanden er inzetten, om boven je zelf uit te groeien. Je hebt wel veel inzichten opgedaan over jezelf, het leven en andere culturen. Nu ga jij je doelen nastreven. Wat wil je nog neerzetten en waar wil je van je laten horen. Je aandacht richt zich op je maatschappelijke positie en je idealen hierin. Wil je ander werk? En je grenzen hierin verleggen?

Luchttekens: Tweelingen-Weegschaal-Waterman, voor jullie weer wat meer vertier en beweging in situaties, dat maakt blij. Bij al die noodzakelijke intense en broeierige ervaringen van de afgelopen tijd, voelden jullie je niet zo op je gemak.

Tweelingen na een periode van hard werken, investeren in je werk en het opbouwen van je dagelijkse bestaan ga jij je nu meer op de ander richten. Hoe kun je samen met anderen iets positiefs gaan ondernemen, wat jouw persoonlijk beroerd? Je kunt enthousiaste en positieve types ontmoeten, die je voorwaarts pushen en je nieuwe inzichten verschaffen. Wat jou betreft lopen ze wel wat hard van stapel.

Weegschaal  doordat jij je staande hebt gehouden in de soms confronterende situaties, is je eigenwaarde toegenomen. Je hebt een beter zicht op je talenten en financiën gekregen. Nu is het tijd voor wat meer vertier. Je zet je in je voor je idealen en wisselt hier info over uit, zodoende kun je iets gaan publiceren of op andere wijze iets uitdragen aan anderen. Je komt nu meer idealistische positieve mensen tegen. Je kunt wat rusteloos worden.

Waterman je hebt je maatschappelijk goed staande weten te houden en van je laten horen. Op werkgebied heb je uitgezocht wat bij je past. Je gaat de teugels nu iets meer laten vieren. Je kunt leuke uitnodigingen verwachten en gaat je grenzen verleggen. Je gaat je doelen najagen, hebt meer zelfvertrouwen en neemt geen blad meer voor je mond.

♥️ Armande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *